За фото екологічних проблем Рівненщини пропонують гроші

Триває конкурс


До 15 грудня охочі можуть подати свої роботи на конкурс фотографій «ЕкоРівненщина». Його проводить «Комітет виборців України» спільно з ГО «Екоклуб».

На фото має бути показана якась екологічна проблема, що стосується Рівненської області.

Конкурсна робота повинна мати дві складові: фотографію і супровідний текст, що розповідають про шкідливий вплив людської діяльності на довкілля (причини та наслідки забруднення) та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем.

За результатами рішення конкурсної комісії автори 5 найкращих робіт отримають грошові винагороди: 400 грн (1 місце); 300 грн (2 місце); 200 грн (3 місце); 150 грн (4 місце); 100 грн (5 місце).

Детальна інформація - на сайті організації: http://cvu.com.ua/news/oholoshennya-konkursu-fotohrafiy-ekorivnenshchina.

Конкурс фотографій «ЕкоРівненщина» проводиться в рамках 14-ого Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Його мета – привернути увагу влади та мешканців Рівненської області до негативних впливів людської діяльності на довкілля в регіоні, а також сприяти вирішенню місцевих екологічних проблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень