Дитина з Рівненщини зможе представляти Україну у Санремо

Конкурс на Рівненщині проводять вперше і споснорує його благодійний фонд екс-регіонала Ярослава Москаленка

За право представляти Україну на Всесвітньому пісенному конкурсі «Sanremo Junior» у одноіменному італійському місті змагатимуться 22 учасники з Рівненщини. 

Сьогодні відбудеться гала-концерт у міському палаці дітей та молоді.

Діти, віком від 6 до 16 років, покажуть свої вокальні здібності під акомпанемент відомого київського оркестру «Bright band». Переможців визначать у трьох вікових категоріях.

До слова, судити конкурс взялося зіркове журі - народний артист України, співак, поет, композитор Тарас Петриненко, український поет та драматург, сценарист, народний артист України Юрій Рибчинський, український музичний продюсер, співак та композитор Руслан Квінта, українська співачка Іларія, народний депутат Ірина Луценко та популярний азейбаржанський співак Гусейн Абдуллаєв.

Композитор Тарас Петриненко звернувся до дітей із такими словами:

Дорослі люди настільки все дискредитували, що надія лише на дітей. Особливо на тих дітей, які хочуть співати і певною мірою вміють це робити. Для них цей конкурс - неймовірний шанс. Наприклад, у моєму дитинстві не було можливості виступати з оркестром. Це неоціненний досвід. Після такої професійної роботи, із оркестром, дитині буде дуже просто іти далі. Цей первинний досвід - неоціненний. Успіхів хочу побажати вам, бо ви усі талановиті. 

Виступи конкурсантів журі оцінюватиме за чистотою інтонації, красою тембру і силою голосу, динамікою звуку, артистизмом та виразністю виконання. Діти співатимуть під живий оркестровий супровід.

Світлана Богатирчук-Кривко. Фото Радіо Трек.

Спеціальний приз буде і від дитячого журі, до складу якого увійшли діти 6-9 класів області.

Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні отримує право взяти участь у світовому фіналі конкурсу «Sanremo Junior» в Санремо.

Організатори конкурсу: «The Bright Childten of Ukraine», благодійний фонд Ярослава Москаленка та Рівненська обласна держадміністрація.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень