Дівчинка із Сарненського району боротиметься за можливість виступати у Санремо

Хто вона?

Дівчинка представлятиме Рівненщину у столиці, де змагатиметься за участь у пісенному конкурсі «Sanremo Junior» в Італії, що відбудеться у травні 2018 року.

Володаркою гран-прі стала 11-річна Айсель Салюк із Сарненщини.

Переможиця конкурсу на сцені рівненського ПДМ

Лауреатами І ступеня у своїй категорії стали  9-річна Дар’я Бугайчук, 10-річний Максим Давидюк з Рівного та 14-річна Олександра Чумаченко з Костопільщини. Також конкурсантам вручили дипломи лауреатів ІІ та ІІІ ступенів.

Юні таланти оцінювало журі у складі заступника голови ОДА Світлани Богатирчук-Кривко, народного артиста України Тараса Петриненка, українського поета та драматурга Юрія Рибчинського, музичного продюсера та композитора Руслана Квінти, співачки Іларії, народного депутата, автора ідеї та засновника ГО «Яскраві діти України» Ярослава Москаленка та популярного азейбарджанського співака Гусейна Абдуллаєва.

Крім того, дітей оцінювало й незалежне дитяче журі. За його вподобанням приз глядацьких симпатій отримав 14-річний Владислав Корженевський з міста Дубно.

Інші учасники одержали дипломи та подарунки від оргкомітету конкурсу.

Нагадаємо, у пісенному конкурсі взяли учать діти віком від 6 до 16 років з усіх куточків Рівненщини. У кожному районі та місті відбулись свої етапи. Учасники продемонстрували свої таланти в естрадному, народному, джазовому та академічному співі. За результатами районних етапів було відібрано 22 найталановитіших дитини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень