За допомогою цієї спеції зацвіте будь-яка квітка в домі. Навіть кактус

Треба лише одна дрібка секретного інгредієнта

Ця проста і доступна спеція, ми певні, є практично на кожній кухні. Вона, як з’ясувалося, годиться не лише для кулінарії, а й для догляду за рослинами

І йдеться про звичайну корицю.

Вона є стимулятором, який вміє запускати цвітіння домашніх рослин. А ще це дуже сильний антисептик: імунітет рослин після використання кориці буде на висоті.

Не секрет, що кімнатні рослини набагато нижчі тих, які ростуть на дачі. Це стосується і квітів. Тому, щоб вони добре почувалися у приміщенні, обов'язково їх підгодовуйте.

Якщо вам не хочеться використовувати хімію, то кориця — прекрасний вихід. Достатньо раз на місяць по поверхні землі в горщику посипати трохи кориці, буквально пів чайної ложечки. Полив після цього проводиться у звичайному режимі.

Так рослини будуть під захистом від будь-якої болячки

Взимку квіти в будинку потрібно обов'язково підгодувати, наситивши їх корисними мікроелементами. Для цього можна використовувати розчин кориці: 1 л води змішайте з 1 ст.л. кориці. Настоювати розчин треба всього 1 день. У кожен горщик вилийте по 1 ст.л. такого розчину. Але пам’ятайте, що це дуже потужна підгодівля, тому частіше одного разу на місяць не використовуйте її (принаймні взимку, а влітку можна і двічі на місяць).

Такий же метод підгодівлі годиться і для розсади, і для рослин на дачі. Вони будуть під хорошим захистом.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень