Квіти на мільйон: рослини, які приносять своїм власникам успіх та багатство

Гроші на деревах не ростуть, а от у горщиках – ще й як!

Квіти у домі тішать око своєю красою та насичують повітря п’янкими ароматами. Але мало хто знає, що деякі квітучі рослини можуть принести своєму власнику ще й фінансовий успіх!

Кажуть, під час їх цвітіння в домі оживає грошова енергія, яка стимулює мешканців оселі до професійного розвитку за збільшення доходів.

Орхідея

Красу і тендітність цієї квітки важко не помітити. Однак її потужна грошова енергія, хоч і невидима оку, здатна зробити свого власника справжнім мільйонером. Під час цвітіння орхідея впливає на людей, стимулюючи їх до розумової та фізичної активності. Саме через це її не радять розміщувати у спальні.

Ці неймовірні рослини спонукають людей прагнути до нових і нових висот, розвивати свої професійні якості та збільшувати доходи. У власників орхідей ідеально налагоджений грошовий потік. В оточенні цих рослин скрута їм точно не загрожує.

Цикламен

Ця квітка ставиться до своїх власників так само, як і вони до неї. Якщо цикламен доглянутий та оточений турботою – віддячить неабияким фінансовим успіхом. Та коли про нього забувають і зовсім не поливають – стає справжнісіньким енергетичним вампіром.

Цикламен здатен висмоктати зі свого власника бажання працювати, досягати нових вершин і повністю знищити його грошовий потенціал. Тож якщо вже ви завели цю рослину, краще її не злити.

Герань

Герань не даремно називають джерелом грошової енергії. Вона створює навколо свого власника ауру процвітання і налаштовує його на правильну фінансову хвилю. Якщо у домі завести кілька таких рослин, то можна навіть не сумніватися, що грошові справи родини незабаром підуть вгору.

Щоправда, герань має дуже особливий запах, тож не розміщуйте її у спальні чи дитячій кімнаті.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень