10 кімнатних рослин, які принесуть в будинок багатство та удачу

Варто спробувати

Рослини володіють певною енергією, яка впливає на тих, хто її оточує. Є рослини, які очищають будинок від усього лихого, є ті, які приносять злагоду, довголіття і спокій, а є квіти, які потрібно мати, якщо потрібно, щоб в дім прийшла любов. Щоб закликати успіх і удачу можна придбати такі вазони:

Пахіра

Згідно з правилами фен-шую, дерево приносити в дім добробут і щастя. Його часто дарують друзям, родичам і знайомим, коли хтось збирається одружитися, влаштовується на нову роботу або починає нову справу.

Кімнатний бамбук

Один з найбільш популярних символів фен-шуй, здатний залучати сприятливу енергію Ци, а значить — покращувати ту сферу життя, яку ви хочете активізувати. Свого власника бамбук наділяє стійкістю і витривалістю, а в дім приносити щастя і процвітання.

Товстянка

У практиці фен-шуй вважається, що рослини з округлим, м’яким листям приносять удачу і благополуччя. Для того, щоб в хаті водилися гроші, радять закопати в горщику з товстянкою одну монетку або повісити китайські монетки на листя дерев. Так вони будуть давати дереву додаткову силу.

Фікус

Фікус теж приносить удачу, багатство і процвітання. Його треба ставити біля входу у будинок.

Фіалка

Ще одна потужна рослина, яка привертає в будинок успіх. Поставити її треба у південно-східному куточку вашого будинку, тоді вона буде приносити фінансовий достаток і процвітання і стане справжнім магнітом для грошей.

Плющ звичайний

Вважається, що плющ відганяє негативну енергію, особливо зі спальні, а також приносить удачу та процвітання. Ця рослина є своєрідним фільтром, оскільки очищає повітря від різноманітних токсинів і шкідливої хімії.

Пілея

Красиве округле листя, роблять китайські грошові дерева популярними рослинами, які люблять розміщувати в будинках для залучення успіху, удачі і грошей.

Кордиліна

Вважається, що кордиліна володіє приголомшливими магічними властивостями. Якщо вирощувати її у своєму домі, це принесе вам гроші і справжнє щастя.

Кислиця трикутна

Люди, які вірять у прикмети, запевняють, що рослина приносить в будинок тільки позитивну енергію, захищає сім’ю від сварок і дарує атмосферу спокою. Європейці дарують кислиці на новосілля, щоб разом з квіткою в будинок приходили удача для всіх членів сім’ї.

Плектрантус

Плектрантус або шведський плющ також вважають однією з тих рослин, які залучають в будинок гроші і удачу.

Джерело: shackijkraj

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень