Тримати герань вдома - поганий варіант

І на те є вагомі причини

Пеларгонія або ж герань - дуже популярна кімнатна рослина. Вона має великий спектр кольорів, пахуче листя, гарно й довго квітне, а ще - рослина зовсім непримхлива у догляді. Проте є певні протипоказання…

Пеларгонію в народі називають «мужегоном»

За одним з повір'їв, герань вважається квіткою-мужегоном. Присутність пеларгонії в будинку може заважати жінці чи дівчині влаштувати особисте життя.

Самотнім не щастить з чоловіками, а сімейним квітка нібито приносить нещастя у шлюбі (ви ж в це не вірите, правда? ).

Більш того, деякі прикмети кажуть, що жінка, в чиєму домі росте герань, приречена на самотність (теж сумнівне твердження, якби хто питав).

На герань може бути алергія

На пилок герані може бути алергічна реакція у когось із членів сім'ї. Якщо ви помітили подібне, краще замініть герань на інші рослини, які не квітнуть або ж квітнуть вкрай рідко.

Всі підвиди герані володіють сильним запахом, особливо герань запашна. Якщо зачепити рослину, вона заповнить ароматом весь дім. Цікаво, що деяким людям цей запах подобається, а в декого, навпаки, викликає огиду.

Коти можуть отруїтися

Ця рослина отруйна для пухнастиків, які люблять погризти всякі зелені листочки.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень