ТОП-5 безсмертних вазонів – вони виживуть навіть у новачка (ФОТО)

Кімнатні рослини, які потребують мінімального догляду

Прикрасити свій дім зеленню у гарних горщиках – бажання багатьох. Це робиться не тільки через їхню красу, а й через користь – повітря у приміщенні, безперечно, стає чистішим.

Втім, здійснити бажання виходить далеко не у всіх. Часто на заваді стає недосвідченість «юних дачників-городників», які не знають, як правильно доглядати за тією чи іншою рослиною, і вона просто вмирає

Однак є кілька рослин, які настільки невибагливі у догляді, що здатні вижити за будь-яких умов

 

1. Сансев’єрія

Сансев'єрія

Місцем проживання цієї квітки може стати не тільки сонячна ділянка, а й затемнений кут. Все, що потрібно після посадки в родючу землю – помірний полив.

2. Хлорофітум

Навіть якщо ви забудете полити квітку або ж, навпаки, увіллєте в горщик занадто багато води, хлорофітум з легкістю відновиться.

3. Заміокулькас

Заміокулькас або «доларове дерево» можна розмістити у будь-якому місці кімнати. При цьому він потребує нечастого поливу, адже накопичує вологу у своїх м’ясистих листочках.

4. Пеперомія

Квітка цінується за різноманітність забарвлення та простий догляд. Єдине, що потрібно пам’ятати – рослина не виносить прямого сонячного світла і не любить перезволоження.

5. Драцена

Єдина вимога до вирощування цієї високої рослини – відсутність протягів.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень