З Рівненщини до Порошенка їде голова ОТГ... з вимогою (ВІДЕО)

Дати грошей

 

Голова Млинівської ОТГ Дмитро Левицький хоче поїхати з наметом під Адміністрацію Президента.

Очільник найбільшої громади в області намагається привернути увагу влади щодо недостатньої освітньої субвенції, що спровокувала об'єднання гуманітарної гімназії та ЗОШ №3 у Млинові.

Через таку реорганізацію у Млинові виник серйозний конфлікт з голодуванням. 

Про це ми писали тут.

За словами Дмитра Левицького, окрім прохання додати коштів на освіту, він вимагатиме від Глави Держави звільнити із обійманої посади керівника Млинівської РДА Петра Рухера, який системно втручається в роботу об'єднаної територіальної громади всупереч чинному законодавству.

Ідею написати лист Президенту підтримали тисячі місцевих жителів, сказав Дмитро Левицький:

Сьогодні ми стоїмо перед вибором - або для вивільнення коштів закрити декілька сільських шкіл ОТГ і зберегти Млинівську гуманітарну гімназію в її нинішньому приміщенні, або перенести її у приміщення ЗОШ №3 і утворити один великий ліцей із збереженням більшості педагогічного складу та методики навчання учнів.

 

Зараз понад 6 мільйонів гривень вистачає на фінансування освітніх потреб в громаді. Закривати сільські школи заради гімназії я не збираюся.

 

Тож коли ми ініціювали реорганізацію, у Млинові розпочалося штучно підігріте соціальне хвилювання довкола гімназії. І сьогодні все, що мені залишається - їхати до Гаранта Конституції, за чиїм благословенням проходять реформи в країні, та просити його втрутитися у це питання та додати коштів нашій громаді, щоб заспокоїти людей.

Нагадаємо, Млинівська ОТГ сьогодні є найбільшою у Рівненській області. Вона налічує 35 населених пунктів, у яких мешкають 18 734 особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень