Держава заборгувала Рівному гроші на Нову українську школу

Зокрема, на облаштування шкільних приміщень

З 1 вересня у школах навчатимуть по-новому. Як це має бути, ми розповідали у публікації Як вчитимуть дітей у новій українській школі - показали у гімназії на Рівненщині  Забезпечити коштами на обладнання для такого навчання мала держава. Однак досі це не зробила. Тож міська влада збирається надати необхідну суму з міського бюджету.

Про це на засіданні міськвиконкому заявив міський голова Рівного Володимир Хомко:

Держава не віддала нам 2,5 мільйона гривень на Нову українську школу, хоча була зобов’язана віддати. Тож мусимо закривати міським бюджетом. При нашому бюджеті – це не смертельно. Але 2,5 мільйони шкода. Бо ми маємо, на що потратити 2,5 мільйона у себе в місті. Ми могли б купити тролейбус, наприклад, чи автобус, чи ще щось інше.

За словами міського голови, поспішати з виділенням коштів вимушені. Бо інакше не встигнуть провести тендери на закупівлю необхідного обладнання і облаштувати шкільні кабінети до 1 вересня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень