З проханням врятувати рівнянина у російській тюрмі звернулися до Уповноваженого з прав людини

Адже інформації про місце перебування Миколи Карпюка, який з села Великий Житин Рівненського району, досі нема

Звернення до Уповноваженого з прав людини Верховної ради України Валерії Лутковської оприлюднив у соцмережі Фейсбук депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук. У ньому просить негайно задіяти всі можливі заходи для з'ясування місця перебування і стану здоров'я українського політв'язня в Російській Федерації Миколи Карпюка (на фото).

Прошу Вас, пані Валеріє, враховуючи Ваші повноваження, відвідати в ув'язненні найбільш катованих українських політв'язнів Кремля Станіслава Клиха і Миколу Карпюка і забезпечити хоча б надання їм відповідної медичної допомоги.

Нагадаємо, Миколу Карпюка засудили до 22 років позбавлення волі і майже місяць тому етапували з міста Грозний в місто Володимир. Втім, нині його місце перебування ні рідним, ні адвокатам невідоме.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень