Маршрутники Рівного - не в захваті: пасажири пересіли на тролейбуси

Зробили це після подорожчання проїзду у маршрутках з 3 до 4 гривень, яке відбулося з 23 березня цього року

Так, щоденна виручка у тролейбусах міста зросла на 12 тисяч гривень. Про це розповів начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Виручка зросла на 12 тисяч. Якщо 12 тисяч ділимо на 2 гривні, значить щонайменше 6 тисяч пасажирів перейшли з маршруток на тролейбуси. Виручку ми маємо кожен день, бо кондуктори тролейбусів здають щовечора звіти.

 

Ще приблизно така кількість людей взагалі припинила користуватися громадським транспортом ( це ми так підозрюємо, стверджувати не можу), але не менше такої кількості пішла пішки. Тобто число пасажирів на маршрутних автобусах зменшилося.  

На запитання «Чи не скаржаться маршрутними через зменшення кількості пасажирів?» Віталій Миронюк каже, що

на різних маршрутах водії відгукуються по-різному. Зокрема, там, де нема тролейбусного руху – пасажир у безвиході, тож мусить сідати на автобус. А там, де є тролейбуси, пасажири переходять з маршруток на рогатий транспорт.  І вже навіть у двох тролейбусах були пошкоджені двері через те, що у них напхалося забагато пасажирів.

Втім, поки, за словами Віталія Миронюка, рано робити якісь висновки щодо наслідків подорожчання проїзду у маршрутках. Адже, зазвичай, після чергового зростання плати за проїзд так падає пасажиропотік у маршрутках. А далі знову частина людей повертається на маршрутки, бо вони їдуть швидше, ніж тролейбуси. Тож більш об’єктивні результати будуть через місяць після подорожчання.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень