Мешканцям Рівного обіцяють до Великодня «ідеальні» маршрутки

Перевізників Рівного сьогодні збирають на нараду у міське управління транспорту і зв'язку

Причина зборів – підвищення тарифу на проїзд з цього тижня. Перевізникам збираються розказати, що вони мають зробити для того, щоб пасажири відчули, що про них турбуються, а не тільки, що маршрутники хочуть збільшити свої доходи.

Що мають перевізники для цього зробити, розповідає начальник міського управління транспорту і зв'язку Віталій Миронюк:

Ще й мити машини всередині та зовні, виключити хамство, дотримуватись графіків руху,тобто, щоб люди відчули, що вони платять трошки більше, але хоч на 10 чи 20% стало краще до них відношення. Будемо над цим працювати. Сказати, що це буде із завтрашнього дня, боюсь. Але, що за тиждень-два, що стосується зовнішнього вигляду, до Паски всі машини будуть в ідеальному стані по зовнішньому вигляду. І так далі беремося за внутрішній.

Працівники управління транспорту, за словами Віталія Миронюка, вже розпочали тестувати маршрутки на чистоту. Вчора перевірили 212 автобусів. Зовнішній вигляд маршруток перевіряють, стоячи на зупинках. Окрім цього, перевіряючі заходять у салон маршруток, щоб побачити, чи чисті вони всередині.

Підбити підсумки цієї роботи обіцяють пізніше.     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень