Мешканці Рівного скаржаться на маршрутки

Зокрема на те, що мало маршруток №38 і вони не дотримуються графіків руху

Так вранці доводиться заходити у маршрутки №38 біля школи №12 (фото Світлани Алістратової)

Скарги почали виникати після того, як маршрут №38 розділили на два. І частина маршруток продовжила їздити звичним маршрутом, а частина біля школи №12 звертала і рухалася до центру, а потім вулицю Дворецькою у район Басів Кут. 

Так, минулої п'ятниці у сомцережі Фейсбук написали таку скаргу:

Светлана Алистратова‎ Ранок...З 07:50 до 8:30 не можна зайти в маршрутки №№ 38 і 42 на зупинці "Школа №12№. Третій день спізнююсь на роботу. І це  не вперше!!! Невже не можна збільшити вранці кількість маршруток??! Притому, що маршрутки №38-а майже порожні. Поясніть, що доброго зробили?!
Прохання до власників маршруток №№38 і 42!!! Зробіть щось і зверніть увагу на моє прохання, бо я буду змушена звертатися у вищі інстанціі!!!

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного Віталій Миронюк каже, що на роботу на маршрутах №38 скаржилися у понеділок і до них:

Одне було повідомлення, що з кінцевої їхало дві підряд маршрутки №38-А, а не було просто №38. Там машини є. Єдине: тепер розбираємося, чого їхало дві підряд з літеррою "А", а потім дві підряд - без цієї літери. Графік руху має бути через 5-7 хвилин. Тобто питання є. Там водії і самі виявляють невдоволення, бо  їм це не дуже подобається. Їм подобалося стояти на кінцевій біля «Агроресурсу».

Віталій Миронюк обіцяє такий непорядок усунути.

Якщо буде потреба додати на маршрут №38 один-два автобуси, то це буде зроблено.

Начальник управління транспорту запевняє, що ще мине зо два тижні і рух за маршрутами №№38-та 38-А буде відрегульовано, тож скарг на це не виникатиме. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень