З другої спроби: у Рівному Світовий банк пропонує поліпшити життя «сердечникам»

На Рівненщині планують оновити оргтехніку в лікарнях області

У рамках реалізації субпроекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» управління охорони здоров’я Рівненської ОДА планує закупити понад триста комплектів комп’ютерної техніки для районних лікарень та амбулаторій області.

Детальніше пояснює керівник групи консультаційної підтримки проекту Сергій Рибачок:

Окрім іншого, у рамках реалізації проекту Світового банку заплановано впровадити електронний реєстр пацієнтів, хворих на серцево-судинні захворювання.

Для його повноцінної роботи передбачається провести доукомплектацію районних лікарень та амбулаторій області комп’ютерною технікою.

Тож наразі група консультаційної підтримки проекту розробила технічне завдання на закупівлю понад 300 комплектів комп’ютерної техніки, серверного та мережевого обладнання для впровадження електронного реєстру.

За його словами, пропозиції від компаній, охочих взяти участь у торгах, очікують в обласному управлінні охорони здоров’я до 25 грудня цього року.

У прес-службі організації зауважили, що ця закупівля оголошується повторно, адже попереднього разу було недостатньо учасників торгів.

Також в рамках субпроекту Світового банку на базі Рівненської обласної лікарні буде створено центр обробки даних для забезпечення роботи реєстру.

Як відомо, на початку року команда проекту Світового банку на Рівненщині уклала угоду з компанією «Елекс» на розробку програмного забезпечення для впровадження в області спеціалізованого медичного реєстру.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень