Коли мешканцям Рівного потрібно підписувати угоди зі своїми сімейними лікарями

Ми отримали роз’яснення з міського управління охорони здоров’я

Начальник управління Віктор Іськів каже, що підписувати угоди на обслуговування сімейними лікарями можна вже. Але оскільки закон про медичну реформу досі не підписаний ні Головою Верховної Ради, ні Президентом, ще все може змінитися.

Говорить Віктор Іськів:

Наші лікарі в принципі можуть уже починати збір цих заяв, але є декілька «але».

 

Справа в тому, що поки що не підписаний законопроект про медичну реформу. Немає остаточної форми заяви-декларації цієї розроблено. Тобто одна її є форма. І наші лікарі будуть скачувати з сайту Міністерства і нею користуватись. Але все одно можливі зміни.

Окрім цього, за словами Віктора Іськіва, ще потрібно, щоб усі лікарі зареєструвалися у спеціальній електронній програмі. Тоді зможуть вносити у неї інформацію про своїх пацієнтів.

Втім, уже, каже начальник управління, дехто з медиків міста збирає контактні дані своїх пацієнтів, щоб у разі чого дати їм знати, коли можна буде підійти, щоб укласти запропоновані Міністерством тексти угод на обслуговування.

У будь-якому разі в управлінні обіцяють офіційно повідомити, коли розпочнеться процес підписання угод. А буде це не раніше наступного року.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень