Залізничну лікарню Рівного перепрофілюють

Адже місту не потрібні дві лікарні однакового профілю

Фото "Рівне вечірнє"

І у міській лікарні № 2, як нині названо колишню залізничну лікарню, вже рухаються у цьому напрямку. Зокрема тут планують створити відновлювально-реабілітаційне відділення та хоспіс.

Детальніше розповідає головний лікар закладу Олександр Шегера:

Оптимально для нашої лікарні – це (ми йдемо по цьому напрямку) вже перше відділення, яке буде спрямоване, це відділення неврологічного профілю. Тобто це відновлювально-реабілітаційне відділення, яке зможе і лікувати, і проводити відновне лікування.

 

Нині ведуться переговори про створення хоспісного відділення. На нашій території є приміщення  колишнього дитячого відділення. У 2012 році його залізниця забрала собі. І коли ми передавали лікарню на місто, то, відповідно, передали всі приміщення, крім того дитячого відділення.

Олександр Шегера, фото "Рівне вечірнє"

Олександр Шегера каже, що керівництво "Укрзалізниці" та Міністерство транспорту вже надали погодження на передачу приміщення дитячого відділення Рівному. Але у державі нема механізму його передачі. Тож нині чекають на відповідь з Міністерства економічного розвитку і торгівлі, яке розробляє такий механізм, чи він буде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень