Юрій Вознюк: «Краще тисячі слів - конкретні дії»

Капітальний ремонт доріг, зведення нових шкіл та садочків, будівництво міні-футбольних полів, придбання медичного обладнання і не тільки.

Ці всі якісні зміни відчули на собі жителі Рівненського, Гощанського, Острозького, Корецького районів та частини міста Рівне, де народним депутатом 7-8 скликань був Юрій Вознюк.

- Я знаю, як залучати інвестиції та як відкривати високі столичні кабінети. Весь цей досвід я хочу застосувати на своє місто Рівне, - про це заявив народний депутат ВРУ 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

Зокрема, завершено реконструкцію площі Київська у м. Корець, добудовано Шпанівський НВК, зведено новий корпус Острозької академії, відкрито Обарівський, Оржівський, Великожитинський дитсадки, придбано комп‘ютерне обладнання для навчальних закладів, освітлено вулиці у 33 населених пунктах тощо.

- За більш як шість років командної роботи вдалося реалізувати проекти, які стояли «замороженими» десятки років.

 

Ми постійно співпрацювали з Кабінетом Міністрів України та бюджетним комітетом для залучення коштів на соціально-економічний розвиток округу.

 

Спрямована субвенція дозволила завершити будівництво шкіл та садочків, зробити освітлення вулиць, провести ремонт доріг, покращити технічну базу навчальних закладів та реалізувати необхідні проекти для громад, - розповідає Юрій Вознюк.

Юрій Володимирович підсумовує: «Краще тисячі слів - конкретні дії».

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень