Екснардеп Вознюк каже, що чув про судимість Іванісова, але...

Хотів виграти по-білому

Екснардеп Юрій Вознюк каже, що чутки про судимість нардепа Романа Іванісова, який припив членство у фракції ВР "Слуга Народу" ходили ще під час виборів до парламенту в липні.

Ми запитали в екснардепа, чи відомо йому було щось про кримінальне минуле Іванісова, оскільки вони змагалися за перемогу у 153 окрузі. Юрій Вознюк не заперечує, що така інформація ходила:

Я на рівні чуток знав про те, що він у 95-му, 96-му році мав судимість, але я не уточняв статті. Навіть якщо б уточняв, то швидше за все інформації не отримав би, оскільки вона була максимально закрита. Але та інформація, що він був судимий - не дуже хотів її використовувати, адже у 12-му й 14-му році ми пройшли по-білому, і цього разу сподівалися, що люди проголосують за наші плюси, а не за те, що у конкурентів мінуси. Тому ми її не використовували.

Нагадаємо, що інформація про судимість Іванісова з'явилася в мережі цього тижня. Сам нардеп цю інформацію назвав неправдою та інформаційною атакою, посилаючись на довідку про відсутність судимості.

Однак, потім факт того, що Іванісов у 90х відбував покарання за згвалтування підтвердив Генпрокурор Руслан Рябошапка. ЗМІ своєю чергою знайшли жертву та наглядача в'язниці.

«Четверо у мерській Волзі»: жертва Зе!депутата розповіла ТСН подробиці зґвалтування

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень