Як проголосували рівняни у 153 окрузі

Дані ЦВК

Фото Depo.ua

Центральній виборчій комісії лишилося опрацювати менше 5% електронних протоколів у 153 окрузі, до якого входить дев’ять дільниць Рівного, а також місто Острог, Гощанський, Корецький, Острозький та Рівненський райони.

Понад 35,5% підтримки тут здобув кандидат від партії «Слуга народу» Роман Іванісов. Самовисуванець, депутат Верховної Ради сьомого та восьмого скликань Юрій Вознюк має на 13% менше голосів.

На третьому місці – представник партії «Європейська солідарність» та перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір.

Скрін із сайту ЦВК. Натисніть для збільшення

Щодо політичних партій, то виборці 153 округу підтримали «Слугу народу», «Європейську солідарність», «Радикальну партію Олега Ляшка», «Батьківщину» і «Голос».

Скрін із сайту ЦВК

Скрін із сайту ЦВК

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень