"Він для мене - не просто чоловік", - дружина про нардепа Юрія Вознюка

Вона написала про чоловіка у соцмережі Фейсбук

Дружина депутата Верховної Ради Юрія Вознюка Зоряна виставила у соцмережу Фейсбук фото їхньої родини і написала у соцмережі Фейсбук: 

Зоряна Вознюк 12 липня · Якщо наша донечка зараз запитає мене ким працює наш татко, скажу певно, що він - будівельник, він будує нашу державу. 


Його робочий день не розпочинається о 9:00 та не закінчується о 18:00, і навіть не з понеділка по п`ятницю. Це нестримний цілодобовий процес. Робота переноситься у наш дім, пронизує наше життя. Навіть інколи сміємося з того, що перше слово нашої меншої донечки буде не «мама» , а щось пов’язане з політикою.

 

Інколи хочеться видихнути і натиснути на паузу, просто побути з чоловіком в спокої та затишку. Та я знаю, що це - ненадовго. Мій чоловік живе своєю роботою. Йому потрібен постійний рух, він активний і прогресивний. Юра не носить масок, він такий і є - щирий і справжній. Почав рано працювати і, найголовніше, не боїться роботи: ні сільської, ні з дітьми, ні з чиновниками. Разом з тим, настільки багатогранний, що іноді думаю, що в ньому закрався і психолог, і економіст, і юрист, і вчитель.

 

Та, як для кожної жінки, мами, важливо - розгледіти у своєму чоловікові, батька, татка, як каже наша донечка. В цьому плані йому рівних немає. Перебирає навіть функції мами, і я щиро цьому радію. Це - найвідповідальніша професія, він з нею гідно справляється.

 

Юра - не просто чоловік, він - друг, опора і підтримка. І я знаю точно, що при будь-яких обставинах, я завжди буду поряд, не тільки коханою дружиною, а й надійним тилом.
#мизаВознюка — разом із Юрій Вознюк.

 

Політична реклама 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень