«По-моему, мы стоим на пороге великого шухера»: нардеп з Рівного про розпуск Верховної Ради

Політик розглядає це з кількох сторін

Напередодні президент Володимир Зеленський під час інавгурації заявив, що розпускає парламент.

На думку нардепа від Рівненщини Юрія Вознюка Володимир Зеленський зробив таку різку заяву, адже з кожним днем без оголошення виборів, втрачатиме можливість привести до Верховної Ради більшу кількість депутатів своєї політсили. Тому іншого вибору в новообраного президента, аби здійснити свій план, не було. З іншого боку, Юрій Вознюк вважає заяву Зеленського популістичною. Ось текст, який нардеп опублікував у себе на сторінці в Facebook:  

І так, Україна увійшла у нову стадію своєї історії. Дай Бог, щоб усе вдалося. Вірю в це. Щиро.
Щодо розпуску парламенту. Зрозуміло, що новому Президенту вони вкрай необхідні. Аксіома: із кожним днем НЕ виборів кількість депутатів, які будуть підтримувати ВОЗ будуть стрімко зменшуватись. І це основна причина заяви. Хто б зробив по іншому на його місці? На мою думку ніхто. Політика. Він у неї вже занурився.

Чи підтримую я? Є дві відповіді.
1. Прагматична.
Спираючись на досить високу підтримку людей та реакцію на мою діяльність, думаю, що я знову спробую свої сили на парламентських виборах. Чи то влітку чи восени. І думаю, що вірогідніше, що ми знову досягнемо позитивного результату. Відповідно розпуск, суб‘єктивно, нібито непогано.

2. Державницька.
Хотілося б, щоб люди, максимально, аналізували. Верховна Рада ніколи не мала підтримки. У понеділок від ЗАЯВИ був екстаз. Це прогнозовано. Але хотілося б все ж гарантії КОНСТИТУЦІЇ. Ненавиджу політиків, які займаються популізмом та маніпулюють свідомістю незовсім обізнаних людей.

Це невтішний діагноз теперішньої України. Такі партії зараз є навіть у парламенті. Маю величезну надію, що ці часи пройдуть і ми будемо якісно нові у виборі влади. Хочеться сказати - «Не бійся, дай своє бачення розвитку країни, подай, як суб‘єкт законодавчої ініціативи свої першочергові законопроекти, проаналізуй діяльність ВР щодо підтримки твоєї концепції і т.д.» Я буду у перших рядах підтримки. А так...

Колись теперішній Президент знімав мульт «Сказочная Русь». І там була цікава фраза: «Помоему мы стоим на пороге великого шухера»))

Дуже цього не хочу. Але життя продовжується)

Зазначимо, що сьогодні Зеленський проводить зустріч з лідерами фракцій і спікером парламенту Андрієм Парубієм щодо розпуску Верховної Ради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень