Юлія Саніна розповіла, що чоловік її дуже ревнує й навіть ставить умови

Ревнощі до партнера по «Танцям з зірками»


Солістка THE HARDKISS Юлія Саніна розповіла, що чоловік її ревнує до партнера по "Танцях з зірками". Про це розповіла артистка в сюжеті "Світського життя".

За словами Юлії, її чоловік Валерій Бебко поставив їй умову. Вона візьме участь у танцювальному шоу, якщо її партнер буде одружений. Також вона додала, що запросила свого партнера Дмитра в гості з його дружиною. 

Після першого ефіру у нас з чоловіком була розмова про те, що у нас такі відверті танці, дуже сексуально і відкрито. Я пояснила йому, що це ча-ча-ча і це дитячий лепет на галявині. А в другому ефірі буде румба - танець пристрасного кохання. Я пояснила, що на сцені я актриса. Він бачить, як у мене горять очі, що я щаслива і тому прощає мені деякі нюанси, - сказала Саніна.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень