Влад Яма про перемогу Зеленського: «Це було незаслужено»

Йдеться про перший сезон «Танців з зірками»

Влад Яма заявив, що не вважає перемогу Володимира Зеленського в першому сезоні «Танців з зірками» заслуженою, пише Viva.

Нещодавно хореограф Влад Яма дав відверте інтерв'ю для YouTube-каналу «Зе Інтерв'юер». Під час розмови з Анатолій Анатолічем мова зайшла і про перший сезон «Танців із зірками», в якому брали участь Влад Яма в парі з Наталією Могилевською та Володимир Зеленський - він танцював з Оленою Шоптенко.

В результаті глядацького голосування і оцінок журі переміг Зеленський і Шоптенко. Втім, їх перемогу Влад вважає незаслуженою. 

Звичайно, ні. Я вважаю, що Вова танцював добре, але він на голову нижче від Наташі був за всіма параметрами. Крім гумору. Це якщо говорити про проєкт загалом, - прокоментував Влад.

Також хореограф зазначив, що тоді сценаристом шоу був «Квартал 95» і Володимир особисто брав участь в написанні сценарію. 

Почнемо з того, що весь сценарій до першого сезону писав «Квартал 95». І Вова брав участь у цьому (про що я дізнався вже після закінчення проєкту). А в день фіналу більша частина знімальної групи прийшла у футболках з фотографією Вови Зеленського і Олени Шоптенко. Уяви, ми заходимо в павільйон, всі з тобою вітаються, але це морально тисне», - зізнався Влад в інтерв'ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень