Влад Яма про перемогу Зеленського: «Це було незаслужено»

Йдеться про перший сезон «Танців з зірками»

Влад Яма заявив, що не вважає перемогу Володимира Зеленського в першому сезоні «Танців з зірками» заслуженою, пише Viva.

Нещодавно хореограф Влад Яма дав відверте інтерв'ю для YouTube-каналу «Зе Інтерв'юер». Під час розмови з Анатолій Анатолічем мова зайшла і про перший сезон «Танців із зірками», в якому брали участь Влад Яма в парі з Наталією Могилевською та Володимир Зеленський - він танцював з Оленою Шоптенко.

В результаті глядацького голосування і оцінок журі переміг Зеленський і Шоптенко. Втім, їх перемогу Влад вважає незаслуженою. 

Звичайно, ні. Я вважаю, що Вова танцював добре, але він на голову нижче від Наташі був за всіма параметрами. Крім гумору. Це якщо говорити про проєкт загалом, - прокоментував Влад.

Також хореограф зазначив, що тоді сценаристом шоу був «Квартал 95» і Володимир особисто брав участь в написанні сценарію. 

Почнемо з того, що весь сценарій до першого сезону писав «Квартал 95». І Вова брав участь у цьому (про що я дізнався вже після закінчення проєкту). А в день фіналу більша частина знімальної групи прийшла у футболках з фотографією Вови Зеленського і Олени Шоптенко. Уяви, ми заходимо в павільйон, всі з тобою вітаються, але це морально тисне», - зізнався Влад в інтерв'ю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень