Відомий український телеведучий таки розлучається

Володимир Остапчук підтвердив чутки

Днями українські ЗМІ повідомили, що український телеведучий Володимир Остапчук подав на розлучення після 12 років шлюбу з Оленою Войченко. У своєму Instagram він заявив, що найголовніше – це цінувати життєвий досвід. Він подякував за роки спільного життя з Оленою і додав, що «настав час йти по-новому».

Олена також висловилася з приводу розлучення в Instagram. Вона написала, що радіє життєвому досвіду і тому, як могла «підтримувати, допомагати, радити, бути надійним, вірним партнером і пройти цей шлях гідно, пліч-о-пліч». А ще закликала голосувати за свого колишнього на шоу «Танці з зірками».

Додамо, що причини розлучення пари наразі невідомі. Раніше Володимир Остапчук натякнув, що кохання на відстані не витримало випробування, адже ведучий живе на дві країни – в Україні та Канаді.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень