Ченнінг Татум розлучається

З актрисою Дженною Девон вони прожили у шлюбі 9 років

Ченнінг Татум і Дженна Девон-Татум вважалися однією з найкрасивіших і найміцніших пар Голлівуду. Сьогодні актори опублікували у своїх Instagram офіційну заяву про розлучення.

«Агов, світе! Отже ... У нас є дещо, чим ми хотіли б поділитися. По-перше, здається дивним, що ми повинні ділитися такого роду речами з усіма, але це частина того життя, яке ми вибрали, за яке ми також дуже вдячні. Ми живемо в дивовижний час, але це також час, коли істина може легко спотворюватися, тому ми хочемо поділитися правдою, щоб ви знали. Ми вирішили розлучитися. Ми сильно полюбили один одного багато років назад і разом здійснили просто чарівну подорож. І ми як і раніше любимо один одного, але любов - прекрасна пригода, яке веде нас різними шляхами. За нашим рішенням немає ніяких секретів або непристойних подій - просто два кращих друга розуміють, що прийшов час допомогти один одному жити щасливою, наповненим життям. Ми все ще сім'я і завжди будемо відданими батьками для Еверлі. Ми не хочемо ніяк коментувати це і дякуємо вам за повагу нашого особистого життя. Ми любимо вас всіх», - написали колишнє подружжя.

Ченнінг і Дженна були разом 12 років. Вони познайомилися в 2006-му на зйомках мелодрами «Крок вперед». Через два роки роману актор освідчився коханій, і влітку наступного року вони зіграли весілля в Малібу. 31 травня 2013 року у пари народилася дочка, яку назвали Еверлі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень