Анджеліні Джолі приписують роман із жонатиком

Подейкують, саме стосунки з 50-річним одруженим арабом є причиною розлучення з Бредом Піттом

Американський таблоїд «The Hollywod Life» опублікував нову інформацію про причини розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Журналісти стверджують, що справа зовсім не в проблемах, пов'язаних з актором, а в новому захопленні актриси. За даними порталу,

Джолі завела роман з одруженим 50-річним арабським мільярдером, ім'я якого тримається в секреті.

Доленосне знайомство актриси і бізнесмена сталося на одній з офіційних зустрічей, які голлівудська зірка відвідувала як посол доброї волі ООН. Роман Анджеліни і одруженого мільярдера триває вже 6 місяців. За даними таблоїду, Джолі сама розповіла Бреду про своє нове захоплення якраз тоді, коли вони летіли в літаку - ось чому Пітт не втримався і дозволив собі скандал, через який його згодом звинуватили в жорстокому поводженні з дітьми.

Офіційною причиною розлучення актриса вказала «непримиренні розбіжності». З чуток, до цього призвели відмінності в поглядах подружжя на виховання дітей, а потім і те, що Пітт зловживає алкоголем. Втім, Бред Пітт вже здав аналізи, які спростовують цю інформацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень