Про розлучення Джолі і Пітта знімуть фільм

Автор майбутньої стрічки, журналіст Ян Гальперін, ще кілька років тому передбачив розлучення зоряної пари і вказав причину краху зіркового шлюбу

Відомий журналіст Ян Гальперін, автор бестселера «Бранджеліна», докладно розповість в документальному фільмі про справжні причини розлучення Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Картина буде називатися «Зламані: неймовірна історія Бранджеліни».

У розпорядженні Гальперіна також є архівні ексклюзивні інтерв'ю знаменитостей, які увійдуть до фільму. Гальперін ще кілька років тому передбачив розлучення зоряної пари. «Ян детально простежив за кожною дрібницею в житті Бреда і Анджеліни і знайшов справжню причину їхнього розлучення», - повідомляють джерела, близькі до журналіста.

«... У Бреда ніколи не було такого феєричного сексу, - писав свого часу Гальперін. - Але секс в результаті зійде нанівець. Вони лаються через все: причиною сварки може стати розмова про політику, вибір одягу для дітей, погані звички Бреда - куріння і алкоголь. Вона постійно на нього кричить. Зрозуміло, що дуже скоро йому це набридне. Після всього того, що я знаю, можу спокійно заявляти: парочка розлучиться після Різдва 2010 року».

За даними Яна Гальперіна, фактично Джолі і Пітт розійшлися за рік до офіційного повідомлення про розрив (тобто після закінчення зйомок мелодрами Джолі «Мовчання моря», в якій вони зіграли подружню пару).

Нагадаємо, Джолі і Пітт познайомилися на знімальному майданчику фільму «Містер і місіс Сміт». Пітт, який на той момент вже 5 років був одружений з Дженніфер Еністон, вирішив подати на розлучення з актрисою і закрутив роман з колегою по зйомках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень