Брати Коени знімуть свій перший серіал

Це буде вестерн

В серіалі під назвою «Балада про Бастера Скраггса» дії будуть розгортатися на Дикому Заході.

Проект ще не закріплений за якоюсь певною телемережею, але з огляду на імена сценаристів та режисерів, це триватиме не довго. Подробиць сюжету поки теж немає, як і трейлера, але, знову ж таки, з огляду на імена братів Коенів великої потреби в цьому немає.

Серіалу від братів Коенів слід було чекати, зважаючи на загальну тенденцію. Стівен Содерберг і Девід Фінчер вже кілька років працюють на телебаченні. Не встояв навіть Вуді Аллен (хоч і говорив згодом, що це був найгірший досвід в його житті). Так що Джоел та Ітан Коени, можна сказати, трохи навіть запізнилися.

Останніми проектами братів Коенів були: комедія про Голлівуд «Хай живе Цезар!» і меланхолійна притча про славу «Всередині Л'юіна Девіса». Нагадаємо також, що на телеканалі FX два сезони успішно тримається (і буде третій) серіал «Фарго», поставлений за однойменним фільмом братів Коенів 1996 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень