«Бетмен проти Супермена» - фаворит «Золотої малини»

Цю нагороду вручають за сумнівні досягнення в кінематографі

В Голлівуді оголосили номінантів на анти-премію «Золота малина», яка, як відомо, щороку присуджується за сумнівні заслуги перед кінематографом. Абсолютним «чемпіоном» за кількістю номінацій на анти-премію став фільм «Бетмен проти Супермена».

Фантастичний бойовик «Бетмен проти Супермена» представлено в номінаціях «Найгірший фільм», «Найгірший сценарій», «Найгірший пріквел, сиквел, римейк або плагіат», «Найгірший режисер» (Зак Снайдер), «Найгірший актор» (Бен Аффлек) і « Найгірший актор другого плану» (Джессі Айзенберг).

Супергеройський блокбастер став беззаперечним лідером за кількістю номінацій на премію «Золота малина», хоча картина при бюджеті в 250 мільйонів доларів в прокаті показала вельми непоганий результат, зібравши по всьому світу більше 800 мільйонів доларів. Втім, кінокритики стрічку розгромили.

Популярний фільм Девіда Ейера «Загін самогубців» також потрапив у список найгірших. Картина претендує відразу на 5 анти-нагород «Золота малина». Також в шорт-листі «Золотої малини» представлені фільми «Мисливці за привидами», «День незалежності: Відродження», «Хтивий дідусь» і «Кредо вбивці».

Традиційно переможців оголошують перед церемонією нагородження «Оскар», яка відбудеться 26 лютого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень