Google назвав найпопулярніші фільми 2016 року

На першій сходинці – «Загін самогубців»

Google продовжує підбивати підсумки року, що минає, підраховуючи кількість запитів користувачів. За результатами моніторингу пошукових запитів найпопулярнішим фільмом 2016 року став «Загін самогубців» - саме його в Google в поточному році користувачі шукали найчастіше.

«Срібло» рейтингу Google зайняв ще один кінокомікс тієї ж студії Warner Bros. - «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Замикає трійку лідерів мультфільм «У пошуках Дорі», він же виявився одним з найкасовіших проектів 2016 року.

Цікаво, що конкуренцію в пошуку студія Warner Bros. виграла у Marvel і 20th Century Fox - такі популярні супергеройські блокбастери, як «Дедпул», «Люди Ікс: Апокаліпсис», «Перший Месник: Протистояння» в десятку найпопулярніших фільмів за версією Google потрапити не зуміли. З точки зору кількості пошукових запитів місця в десятці кращих відвоювали «Легенда Г'ю Гласа», «Зоотрополіс», «З міркувань совісті», «Доктор Стрендж», «Кловерфілд, 10», «Мисливці за привидами» і «До зустрічі з собою».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень