У Рівному завтра можна буде безплатно сходити у кіно і заодно допомогти людині

Перегляд кінофільму організовують у креативному громадському центрі "Відкритий офіс"

Це аудиторія №162 Національного університету водного господарства і природокористування, що в центральному корпусі на вулиці Соборній 11.

Тут покажуть фільм «Хайтарма», присвячений темі депортації кримських татар у 1944 році. "Хайтарма" (від крим. Qaytarma — повернення) - це перший кримськотатарський повноформатний художній фільм і перша художня картина про депортацію кримських татар. Фільм покажуть в межах проекту "Марафон написання листів" від Amnesty International - неурядової міжнародної організації, яка проводить дослідження та дії, спрямовані на попередження та припинення грубих порушень прав людини, а також допомагає тим, чиї права вже були порушені. «Марафон написання листів» приурочений до Дня прав людини (10 грудня) та проводиться протягом двох тижнів до зазначеної дати та тиждень опісля. Під час проекту люди в усьому світі писатимуть листи на підтримку конкретних осіб, чиї права були порушені. Серед таких осіб є й громадянин України – Ервін Ібрагімов, член виконкому Всесвітнього конгресу кримських татар, якого викрадено на території Криму та доля якого до сих пір невідома.

Учасники кінопоказу фільму «Хайтарма» зможуть долучитися до "Марафону написання листів" на підтримку Ервіна Ібрагімова.

Початок кінопоказу о 19 годині. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень