Джордж Клуні хоче розлучитися?

Про це повідомляють західні ЗМІ

Під завісу 2016 року список гучних зіркових розлучень може поповнитися іменами Джорджа і Амаль Клуні. Американські таблоїди повідомляють, що пара на межі розлучення і вже готується ділити свої спільно нажиті 300 мільйонів доларів.

З чуток, голлівудського актора поки що зупиняє цілий ряд важливих чинників. І це не тільки матеріальні блага. Справа в тому, що він боїться, що його дружина Амаль може розгорнути таку ж брудну кампанію проти нього, як Анджеліна Джолі проти Бреда Піта з метою дискредитації його в очах громадськості.

Повідомлення про те, що подружжя Клуні перебуває на межі розлучення, першим опублікував OK! Magazine. За версією видання, причиною негараздів стало небажання Клуні заводити дітей, в той час як Амаль про них мріє. Інсайдери повідомляють, що дружина Клуні не може завагітніти, а альтернативні шляхи материнства не влаштовують самого актора. З чуток, чоловік і жінка через це постійно сваряться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень