Джордж Клуні вперше стане батьком

Принаймні про це повідомляють західні ЗМІ

Знаменитий голлівудський актор Джордж Клуні вперше стане батьком. Про цю радісну подію повідомили зарубіжні ЗМІ, посилаючись на близьке оточення сімейної пари.

Ці ж джерела розповіли про те, що 38-річна Амаль Клуні перебуває на третьому місяці вагітності, і поки ніяких прямих доказів, які свідчать, що Клуні і його дружина скоро стануть батьками, немає. Зрозуміло, самі зірки, за традицією, не коментують чергову порцію чуток про своє особисте життя.

Нагадаємо, що роман Джорджа Клуні і юриста Амаль Аламуддін почався восени 2013 року.Через півроку, навесні 2014-го, пара оголосила про заручини, неабияк здивувавши шанувальників актора, так як тоді мало хто вірив, що відомий голлівудський холостяк коли-небудь одружиться. Багато хто ще пам'ятав його чотирирічний шлюб з акторкою Талією Балсам. І здавалося тоді, що невдалий досвід сімейного життя назавжди відбив у Клуні бажання повторно одружитися. А між тим, за визнанням самого Джорджа Клуні, він ніколи не був такий щасливий у шлюбі, як з Амаль - в інтерв'ю актор розповідав, що тільки в 52 роки він нарешті знайшов «любов всього свого життя». Церемонія одруження відбулася 27 вересня 2014 року в Венеції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень