Йшли напролом: 5 українських зірок, які забрали чоловіків із сім'ї

Чимало знаменитих жінок грішили та відбивали чужих чоловіків

Світ шоубізнесу передбачає не лише цікаві виступи артистів, численні проєкти, яскраві декорації, але і заплутані життєві історії. Зірки закохуються, розлучаються, створюють нові сім’ї. Цього разу ми пропонуємо вам пригадати, хто зі знаменитостей пройшов шлях від коханки до дружини.

Лілія Ребрик

До заміжжя з Андрієм Диким Лілія Ребрик була коханкою. Знаменитість і не заперечує, що відбила нинішнього чоловіка в іншої жінки.

З Андрієм Диким популярна телеведуча познайомилася під час зйомок шоу «Танці із зірками». Тоді її майбутній чоловік жив у цивільному шлюбі із партнеркою з танців. Між Ребрик та Диким закрутився роман. Згодом чоловік залишив громадянську дружину заради Лілії.

А у 2011 році пара офіційно оформила стосунки. Вони виховують двох доньок та чекають на третю.

Тоня Матвієнко

Співачку Тоню Матвієнко також називають розлучницею. Тоня і співак Арсен Мірзоян почали зустрічатися у 2011 році, тоді артисти брали участь у проєкті «Голос країни».

На той момент Мірзоян офіційно був одружений та виховував з дружиною двох синів. Проте зустріч з Тонею все змінила - чоловік вирішив піти з сім'ї, щоб побудувати стосунки з Матвієнко. У союзі з Тонею у Мірзояна народилася донька Ніна, яку назвали на честь покійної бабусі Ніни Матвієнко.

Віра Брежнєва

Колишня дружина Меладзе - Яна Сум - дуже важко переживала зради чоловіка бувши вагітною молодшим сином. Проте Віра йшла напролом, а згодом вийшла заміж за Костянтина, з яким прожила кілька років.

Нещодавно стало відомо, що пара розлучилася. Словом – закон бумеранга ніхто не скасовував.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських також пройшла шлях від коханки до дружини. Бурхливий роман Настя і її одружений продюсер Потап приховували роками. Закохані то сварилися, то мирилися.

Але врешті-решт у 2019 році співачка і репер зіграли гучне весілля. Однак нещодавно почали говорити про розставання знаменитостей. Нібито Потап зрадив Каменських, а вона не змогла на це закрити очі.

Оля Полякова

Полякова також вкрала чоловіка Вадима з сім’ї. Пробивна Оля не довго втішалася роллю коханки, Вадим під її тиском вирішив покинути дружину. Полякова успішно вийшла заміж за коханого та живе в щасливому шлюбі уже 15 років.

Відомо, що Вадим займається дітьми, а Оля підкорює сцену.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень