Мільйони доларів вже не світять: скільки заробляють Полякова, Потап, Барських та інші топ-артисти

Артисти першого ешелону зараз заробляють набагато менше

Український продюсер Михайло Ясинський у розмові зі Славою Дьоміним розповів, що доходи топових артистів зараз значно знизилися. На їхній заробіток вплинула повномасштабна війна.

За його словами, до великої війни артисти в середньому заробляли близько одного мільйона доларів на рік, а зараз їхній дохід становить близько 150-200 тисяч доларів на рік.

— Для відомого артиста заробіток у дві тисячі доларів - це ні про що, але для того, щоб ця людина спокійно працювала, планувала щось, закривала побутові проблеми, то це, напевно, достатньо, - зазначив Ясинський.

Він додав, що зараз такі артисти як Оля Полякова, Макс Барських, Потап, Монатік та інші живуть на заощадження. Але радує і те, що зараз з'явилися реклама і корпоративи. Звичайно, вони трапляються не так часто, як раніше, але все одно є.

— Корпоратив коштує від 10 до 15 тисяч доларів. Один раз на місяць корпоратив може бути.

 

Тобто в десять разів впали доходи топових артистів, - підсумував Ясинський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень