Їх просто не впізнати: Як виглядали українські актори на початку кар'єри та зараз (ФОТО)

Час вносить свої корективи

В українському кінематографі є актори, які здобули популярність вже давно, але й досі залишаються на вершині слави. Їхня акторська кар'єра насичена різноплановими ролями, що дозволило їм накопичити величезний досвід і стати справжніми майстрами своєї справи.

Однак час тільки підкреслює їхню харизму та професіоналізм. Тож, як змінилися відомі українські актори з моменту свого дебюту до сьогодні.

Ада Роговцева

Видатна українська актриса театру та кіно, чий талант і багаторічна праця зробили її однією з найбільш впізнаваних і шанованих особистостей в українському мистецтві. Її кар'єра охоплює десятиліття, протягом яких вона зіграла сотні ролей, залишивши незабутній слід, як на театральній сцені, так і на кіноекрані.

Станіслав Боклан

Він здобув широку популярність завдяки своїм ролям у кількох відомих українських серіалах. Найбільшу популярність йому принесла роль в серіалі «Слуга народу». Також актор зіграв у фільмі «Поводир» та  серіалах «Папік» й «Кріпосна». Після цих ролей  Станіслав Боклан став одним з найяскравіших акторів українського телебачення та кіно.

Ольга Сумська

Народна артистка України Ольга Сумська є однією з найвідоміших акторок українського кіно. Ольга відзначається не тільки своїм професіоналізмом, але й своєю зовнішністю.

Ірма Вітовська

Видатна українська акторка театру та кіно. Її акторська кар'єра розпочалася в Молодому театрі, де вона працює з 1998 року. Окрім цього, Ірма виступає в театрі «Золоті Ворота» та Франківському драмтеатрі.

Ірма Вітовська відзначається винятковими перевтіленнями в різноманітних персонажів, що завоювало їй захоплення українських кіноманів.

 

Її здатність втілювати різні ролі з величезним артистизмом та професіоналізмом робить її однією з найяскравіших зірок українського театру та кіно.

Ці зміни є результатом багатого професійного досвіду та особистого зростання. Кожна з цих зірок пройшла через безліч ролей, проєктів та випробувань, які сформували їхню унікальність і майстерність сьогодні.

Джерело: 24 Кіно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень