Їх обожнюють усі дачники: назвали 7 найкращих сортів огірків для ділянки

Ці сорти є високоврожайними та стійкими до хвороб

Ніжинський дар

Дуже смачний український середньостиглий сорт, який цінується за невимогливість у догляді. Плоди цього сорту огірків соковиті та хрусткі, з вираженим ароматом. Стійкий до поширених хвороб.

Ось як про «Ніжинський дар» відгукуються дачники:

Плодоношення рясне. Шкірочка м'яка і без гіркоти. У плані захворювань сорт стійкий. У консервації їм немає рівних.

 

Акорд

Ранній і зовсім не вимогливий до догляду сорт, який славиться гарним плодоношенням і високими смаковими якостями. З одного куща можна зібрати до 5 кг плодів зі свіжим ароматом. Огірочки соковиті та щільні, не зморщуються під час засолювання.

Про цей сорт відгукуються так:

Дуже стабільний сорт, який сходить без замочування. На початку плодоношення завжди дає багатий і швидкий урожай. Перші огірочки з'явилися на 45 день.

 

Артист

Цей ранній сорт є гібридом, що наділяє огірки високою врожайністю, стійкістю до захворювань і шкідників, морозостійкістю. Різновид «Артист» має високі смакові якості й універсальний у кулінарії. Кущі плодоносять із червня до жовтня.

Про сорт «Артист» дачники пишуть таке:

Цього року вперше нам попався Артист. Сорт надзвичайно врожайний, перевершив усі наші очікування. Дуже стабільний у плодоношенні та приємний на смак.

 

Аякс

Ультраранній високоврожайний нідерландський гібрид підійде для тих, хто хоче отримати великий урожай без зусиль. Має ніжну шкірку, при цьому відмінно переносить транспортування і тривале зберігання. Стійкий до борошнистої роси та огіркової мозаїки. Плоди повністю позбавлені гіркоти.

Сорт огірків «Аякс» хвалять за стабільно високу врожайність з року в рік:

Уже багато років вирощуємо огірки «Аякс» у Харківській області. Сорт дуже витривалий і смачний, хороший на продаж, не гірчить. Плоди можна зривати зовсім маленькими.

 

Лютояр

Ранній самозапильний сорт, який чудово підходить для консервування і салатів. Плоди темно-зелені, довгі та великі, з насиченою м'якоттю без пустот. «Лютояр» хвалять за хорошу транспортабельність і стійкість до поширених хвороб:

Цей гібрид завалив нас урожаєм. Свіжі плоди збирали щодня. Смакові якості приголомшливі - дуже солодкий і ароматний. Плодоносить довго.

Амур

Огірок «Амур» - високоврожайний ранній самозапильний, який користується попитом у дачників. Без внесення добрив можна зібрати 28 кг врожаю з 1 м² грядки, а за наявності підживлення цей показник збільшується до 45 кг. Сорт генетично стійкий до хвороб і спеки, смачний у будь-якому вигляді.

Про сорт фермери відгукуються так:

Кілька років купую «Амур» і завжди задоволена врожаєм. Сорту не страшні хвороби та високі температури. Із посадженого насіння зійшло майже все.

 

Герцог

«Герцога» дачники хвалять за великі, соковиті й дуже ароматні плоди. Сорт самозапильний і ранній, найкраще підходить для вирощування в теплиці. Ці огірки належать до десертних різновидів і не мають гіркуватості.

Дачники відзначають смакові якості огірків «Герцог»:

Огірочки відмінні, дуже солодкі та хрусткі, стабільно дають по 5-6 плодів на одному вузлі. Прекрасні у свіжому вигляді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень