Саджаю тільки ці сорти перцю: в результаті — відро врожаю з кожного куща

За словами городників, лютий — найкращий час, щоб зайнятися висадкою солодкого перцю

Діментіо

Перець “Діментіо” — це ідеальний варіант для тих, хто цінує врожайність і смак без зайвих зусиль. Цей сорт вирізняється своєю стійкістю до різних погодних умов і високою адаптивністю до різних умов вирощування.

Також цей різновид має виняткову стійкість до багатьох захворювань, що робить його надійним вибором для тих, хто хоче уникнути проблем зі здоров’ям рослин.

Також потішить він вас і своєю врожайністю, даруючи великі, соковиті плоди з неперевершеним смаком. 

Клаудіо

Якщо ви бажаєте отримати дійсно солодкий перець для консервації, салатів та страв, але при цьому не хочете витрачати час на пікірування, оберіть перець “Клаудіо”. Цей сорт відомий своєю легкістю вирощування та дивовижним виглядом.

Різновид легко адаптується до різних умов вирощування і не потребує складних доглядів. Підходить як для теплиці, так і для відкритого ґрунту.

Плоди після дозрівання важать по 200-250 грамів. Овоч має товсті стінки та ідеально підходить для фарширування. До речі, саме “Клаудіо” вважається надурожайним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень