Врожаю буде на 50% більше: екологічне добриво, які підійде кабачкам та перцям

Досвідчені городники використовують тільки його

У процесі обробки грядок та газонів ми часто стикаємося з бур’янами, які видаляємо. Замість того, щоб викидати їх, ми можемо використовувати ці рослини для створення корисного добрива.

Зберіть різні види будяка та трави, яку косите на газонах, і розмістіть їх у великому відрі або чані. Додайте воду так, щоб все було покрито доверху. Настоюйте цю суміш до того моменту, коли рідина почне бродити.

Чому це добриво ефективне?

Настояні з бур’янів стають відмінним джерелом калію, сполук азоту, органічних кислот і мікроелементів. У поєднанні ці компоненти стимулюють ріст рослин, роблять ґрунт поживним і запобігають розвитку грибкових захворювань. Ця підкормка є універсальною та відмінно працює з перцями та кабачками.

Саджаю тільки ці сорти перцю: в результаті — відро врожаю з кожного куща

Як підвищити поживність добрива?

Для підвищення ефективності добрива на початку настоювання додайте суперфосфат у кількості 50-60 г на 10 літрів настою. Це поліпшить поживні властивості добрива і сприятиме здоров’ю рослин.

Готове добриво можна використовувати для поливу та обприскування городу. Розраховуйте на 3 літри добрива на кожний квадратний метр землі.

Регулярне використання цього натурального добрива забезпечить вашим перцям та кабачкам необхідні поживні речовини для здорового росту та плодоношення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень