Їх 18: рівненські випускники, які склали ЗНО на 200 балів, отримають по 5 тисяч кожен

Одноразову винагороду виплатять з бюджету області

Фото ілюстративне

Учасники цьогорічного ЗНО, які отримали максимальну кількість балів (200) за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, отримають грошові винагороди у сумі 5 тисяч гривень кожному.

Як повідомив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський,

грошові премії, які призначають спільним  розпорядженням голови Рівненської ОДА та голови обласної ради, отримають 18 учнів Рівненщини, які мають по 200 балів  зі ЗНО.

Обласні премії студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти, учням закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти видаються за рахунок обласного бюджету, - повідомляє управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Нагадаємо, що найбільше 200-бальників цьогоріч – на тестуванні з англійської мови - п’ятеро. Також маємо чотирьох учасників, які набрали найвищий бал із біології, трьох – із математики і ще трьох, які виконали на 200 балів ЗНО з української мови та літератури. По одному учаснику зовнішнього незалежного відзначилися на тестуваннях із хімії, географії та української мови.

Рекомендуємо почитати: На Рівненщині цього року – рекордна кількість 200-бальників на ЗНО

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень