Європейська двомовність: «Верес» - тепер англійською

Вже незабаром офіційний сайт НК «Верес» стане двомовним – окрім української, там з’явиться ще й англійська мова

Допомогти в цьому Народному клубу погодився рівнянин Юрій Островський. Не зважаючи на вроджену ваду, чоловік є приватним підприємцем, знає декілька мов, і є прихильником Народного клубу.

Віце-президент НК «Верес» Олексій Кривошеєв відзначає, що створення англомовної версії сайту – це логічний крок в історії розвитку клубу. Далі пряма мова:

Оскільки зараз «Верес» уже перейшов кордони, можна подивитися навіть по нашій сторінці в Фейсбуці, звідки приходять світлини, з яких куточків світу з нашим гербом. А тепер ще й буде англомовна версія сайту.

Юрій Островський розповідає, що вражений стрімким успіхом «Вереса». Відзначає, що інші команди то такого рівня йдуть роками. Тому він радий допомогти, чим може.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень