У Рівному закриватимуть сезон спідвею світові зірки

2 жовтня Рівне прийматиме міжнародний турнір зі спідвею серед пар на Приз Закриття сезону. В кожній парі (а їх буде 6 або 7) - 1 легіонер, 1 українець + 1 запасний. Найсильніша пара за підсумками основної серії заїздів одразу виходить у фінал. Друга та третя пари розіграють між собою ще одну путівку в фінал у заїзді останньої надії.

Контракт на гонку вже підписали Міхал Новінські (Ванда Краків, Польща), Павел Месьонц (Колеяж Ополє, Польща), Андрій Кобрін (Шахтар Червоноград, Україна), Максим Росощук (Рівне, Україна). Також з українців будуть стартувати Дмитро Мостовик (Червоноград), Віталій Лисак (Рівне), Станіслав Мельничук (Рівне), Володимир Омельян (Рівне), Станіслав Огороднік (Рівне), а ще молоді рівняни Марко Левішин та Назар Федорчук

Сьогодні підписи під контрактами поставлять Станіслав Бужа (Ванда Краків, Польща) та Марцин Ремпала (КСЖ Кросно, Польща). Зауважимо, що обидва спортсмени є чемпіонами Польщі в Екстралізі у складі рідного клубу Унія Тарнув, а Марцин Ремпала є також чемпіоном Командного Кубка світу серед юніорів-2005.

Також сьогодні участь у гонці мають підтвердити Томаш Хжановські (КСЖ Кросно, Польща), Каміл Пульчинські (Колеяж Равіч, Польща) та Гжегож ВАЛАСЕК - чемпіон Польщі в особистому заліку 2004 року; неодноразовий володар Кубку світу в командному заліку; гонщик, який допоміг рівненському клубу здобути Кубок Європейських Чемпіонів – 2009; екс-учасник циклу гран-прі - 2002, 2003, 2011 (Ванда Краків, Польща).

Міжнародний турнір зі спідвею серед пар на Приз Закриття сезону відбудеться 2 жовтня. Початок о 16.00. Вартість квитків: дорослий -  60 грн, дитячий - 20 грн.

Перед гонкою заплановані автограф-сесія та тренінг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень