

Смак і користь різних частин туші дуже різняться
Всі шматки свинячої туші діляться на 4 сорти.
Для тушкування краще обрати корейку, вирізку й окіст, тобто свинину першого сорту. Також для тушкування можна використовувати шийку та лопатку.
Для смаження обирайте окіст, вирізку та корейку, якщо хочете більш дієтичну страву. А з грудинки й очеревини вийдуть відмінні жирні шкварки.
Найкраще для цього підходять лопатка та шия. Сміливо беріть їх - шашлик вийде соковитим. Грудинку й очеревину також можна приготувати на відкритому вогні. Зайвий жир витопиться і ви отримаєте дуже смачне м'ясо.
Для фаршу, як і для шашликів, краще брати шию або лопатку.
Джерело: УНІАН
Радіо Трек: НОВИНИ
Переведення годинників змінили: з’явилося уточнення про літній час 2025
Що робити зі знайденим на городі курячим яйцем: народні прикмети
Рахунок пішов на тисячі: німці масово не пускають до себе українців
Українська вчителька отримала «розрив свідомості» від зарплатні у Німеччині
В ці дати народжуються діти-вчителі
Як треба і скільки можна зберігати мариноване м'ясо на шашлик?
Яка частина свинини найжирніша, а яка – найсмачніша?
Як замаринувати курку: 4 смачних соуси різної гостроти (РЕЦЕПТИ)
Скільки часу треба маринувати м'ясо на шашлик? Проста і зрозуміла технологія
Не сіллю єдиною: на черзі подорожчання усіх видів м'яса
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415