

Смак і користь різних частин туші дуже різняться
Всі шматки свинячої туші діляться на 4 сорти.
Для тушкування краще обрати корейку, вирізку й окіст, тобто свинину першого сорту. Також для тушкування можна використовувати шийку та лопатку.
Для смаження обирайте окіст, вирізку та корейку, якщо хочете більш дієтичну страву. А з грудинки й очеревини вийдуть відмінні жирні шкварки.
Найкраще для цього підходять лопатка та шия. Сміливо беріть їх - шашлик вийде соковитим. Грудинку й очеревину також можна приготувати на відкритому вогні. Зайвий жир витопиться і ви отримаєте дуже смачне м'ясо.
Для фаршу, як і для шашликів, краще брати шию або лопатку.
Джерело: УНІАН
Радіо Трек: НОВИНИ
Янголи дарують крила: три знаки Зодіаку, яким фантастично щаститиме до нового року
5 речей, які не можна робити з грошима, аби не накликати бідність: народні прикмети
Військові, пенсіонери та малозабезпечені платитимуть за газ по 4 гривні: у Нафтогазі спростували чутки
Що клали під подушку 5 грудня, щоб привернути багатство: народні прикмети
2 хвилини — і м’яке. Як зробити авокадо стиглим і смачним, якщо купили незріле
Як треба і скільки можна зберігати мариноване м'ясо на шашлик?
Яка частина свинини найжирніша, а яка – найсмачніша?
Як замаринувати курку: 4 смачних соуси різної гостроти (РЕЦЕПТИ)
Скільки часу треба маринувати м'ясо на шашлик? Проста і зрозуміла технологія
Не сіллю єдиною: на черзі подорожчання усіх видів м'яса
У Рівному знайшли техпаспорт на автомобіль Hyundai. Якщо документи ваші - телефонуйте
У Рівному, на вул. Відінська, 39 біля М'ясомаркета/ біля АТБ знайдено окуляри та телефон. Знайдене передали продавцям на касу магазину
27.09.2023 р. загублено посвідчення водія на прізвище Рабешко Роман. Орієнтовно по маршруту від гуртожитків РДГУ №4 і №5, через "Текстильник" і до а/с Чайка.