

Ділимося секретами і порадами, які в цю пору точно стануть вам у нагоді!
Смак шашлику залежить не лише від компонентів маринаду, але й від того, скільки часу м'ясо пробуло у ньому. Маринують шашлики абсолютно по-різному: добу, ніч або всього декілька годин... Але різниця – суттєва
Про всі нюанси маринування м'яса на шашлик розповіла фуд-блогерка Ольга Скавронська на своїй сторінці в Instagram.
Щоб шашлик вийшов дійсно смачним, важливо, аби м'ясо було не замороженим, а просто охолодженим.
Свіже молоде м'ясо можна просто посолити і поперчити – цього буде достатньо. Але якщо ви хочете надати м'ясу насичений аромат і незвичайний смак, то його все ж краще замаринувати.
Мінімальний час маринування курятини – 2 год, свинини – 4 год, яловичини і баранини – 6 год.
Немолоде м'ясо або м'ясо, в якості якого ви сумніваєтеся, обов’язково маринувати довше. Це пом'якшить волокна і зробить шашлик більш соковитим.
Використовуйте у маринаді інгредієнти, які мають антибактеріальні властивості, наприклад, ріпчасту цибулю, часник, імбир, оцет тощо
Маринувати м'ясо можна за кімнатної температури, але якщо ви плануєте маринувати м'ясо більше 2-х год – краще поставити його у холодильник.
Не маринуйте м'ясо в алюмінієвому посуді!!!
У ньому продукти окислюються і стають отруйними – ви реально можете отруїтися таким шашликом!
Найкраще підготувати глиняну, скляну чи емальовану ємність.
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Їхні слова стають пророчими: 5 знаків Зодіаку, які бачать більше за інших
Цікаві зустрічі – Близнюкам, день трансформацій – Скорпіонам: 26 березня
Тепер головне - фото виставити: батьки критикують проведення зайвих заходів у школах
Цю схему часто використовують в обмінниках: на що звернути увагу, коли міняєте валюту
Стакан гречки і пшона викидаємо на сковорідку: ситна вечеря із простих продуктів (РЕЦЕПТ)
Коли хочеться чогось простого і водночас смачненького: ситний салат із куркою (РЕЦЕПТ)
Як легко прибрати хімію з м'яса: допоможе копійчаний засіб
Експерти назвали м'ясо яке позбавляє сил
Один важливий нюанс: в яку воду класти м'ясо, щоб борщ був максимально наваристим
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415