Які номери автівки притягують невдачі: автомобільні прикмети

Прикмети автомобілістів

Забобонні автомобілісти вважають, що ще до покупки машини слід дати ім'я новій автівці. Це ім'я повинно бути простим і веселим. Це може бути також чоловіче або жіноче ім'я.

Щоб у автомобіліста завжди водилися гроші, слід проїхати під мостом, де їде поїзд і відкрити гаманець, де зберігаються гроші, і бажано ширше.

Багато автолюбителів засмучуються, коли бачать на автомобілі пташиний послід. Але це гарний знак згори й він обіцяє поповнення грошей.

Також багато водіїв впевнені, що предмет, яким було пробито шину, варто постійно тримати при собі, щоб наступного разу не проколоти колесо.

Заборонено голитися водіям в далекий шлях. Це ж відноситься і до мийки машини перед далекою дорогою. Все це може призвести до непередбачених складнощів у дорозі.

Також в автомобілістів є повір'я з приводу дорожньо-транспортних пригод. При ремонті автомобіля ні в якому разі не можна використовувати запчастини від машин, які були в ДТП. Теж станеться з цими деталями вже у вашій машині.

Будь-які фотографії, зроблені всередині машини, спричинять поломку автівки або ДТП, вважають забобонні водії.

Номери автомобіля також мають забобони. Якщо в ньому присутня цифра шість три рази – це до біди. 

 

Згідно із прикметами, неблагополучними для номерних знаків, окрім шісток, вважають цифри  дев'ять і тринадцять. Забобонні люди вірять, що вони тягнуть за собою невдачі і загрожують бідою.

Існує одна прикмета про автомобілі, в яку вірять чи не всі водії: якщо водій вимив машину, сьогодні буде дощ.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень