Що не можна робити з рушником, аби не привернути нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Дарувати рушник – погана прикмета. Наші пращури вірили, що через подарований рушник людина може перейняти хвороби або негативну енергетику.

Це пояснювали тим, що рушник у давнину використовували під час поховання людини. Ще одне повір'я свідчить, що такий подарунок — символ дороги.

Наші прабабусі вважали, що мити рушником підлогу — погана прикмета. Це може призвести до втрати здоров'я та до втрати достатку.

Якщо витиратися одним рушником, то у ваше життя увірвуться сварки та негаразди.

Не можна витиратися одним рушником одночасно. Якщо порушити цю заборону, то це не просто принесе сварки і біду у ваші стосунки, а й назавжди розлучить вас один з одним.

Не можна вішати рушник на двері. За старих часів білий рушник вішали на вхідні двері, щоб дати зрозуміти, що в цьому будинку нині небіжчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень