У які дні не можна віддавати борги: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

У народних повір'ях існує безліч прикмет про те, як правильно віддавати борги - брати великими купюрами, а віддавати - дрібними, не позичати грошей ввечері та не торкатися рук того, хто вам їх дає, повертати більше за необхідну суму, та попросити решту, щоб не розгубити свою фінансову удачу.

Варто пам'ятати, у які дні не можна віддавати борги, щоб залишитися при своїх багатствах і не стати вічним в'язнем кредитів.

Вважається, що повертати гроші в 1, 6, 11, 15 та 23 місячні дні категорично заборонено - так ви «подаруєте» частинку своєї фінансової удачі тому, у кого позичали гроші.

Не віддають борги у важливі церковні дати.

Розраховуватися за рахунками не варто в понеділок (незабаром знову опинитеся в боржниках), п'ятницю (разом із грішми обміняєтеся негативною енергією) і неділю, особливо якщо на ці дати випадають церковні свята.

«Нейтральними» вважаються вівторок і субота - у ці дні повернути борг можна в разі крайньої потреби. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень