Сім предметів, які не можна приймати у подарунок: народні прикмети

Сім небезпечних подарунків

Годинник

Хоча на перший погляд годинник просто відраховує час, він також може зупинятися. Вважається, що подарунок годинника може символізувати настання кінця щасливого життя.

Якщо дарувальник наполягає на цьому подарунку, то найкраще віддати йому кілька монет, ніби ви купуєте годинник у нього.

 

Ножі

Подарунок, такий, як ножі, вважається несприятливим знаком. За прикметами, люди повинні купувати самі ножі, ножиці та інші гострі предмети за необхідності. Гостре лезо притягує негативну енергію і зберігає її, що зрештою може негативно позначитися на тому, хто отримав такий подарунок. Погана енергія навіть може спричинити розрив відносин.

Рукавички

Хоча рукавички здаються звичайним предметом гардероба, насправді все не так просто. Їх часто використовують у ритуалах, спрямованих на керування свідомістю людини. Тому не варто ні дарувати, ні приймати рукавички у подарунок.

Гаманець

Подарувати порожній гаманець вважається найнесприятливішою грошовою прикметою. Якщо все ж таки зважилися на такий подарунок, то краще покласти в нього хоча б пару монет. Також слід відкупитися від цього подарунка, щоб зберегти успіх у фінансових справах.

Дзеркало

Дзеркало — містичний предмет, який часто використовується в ритуалах. Його не варто дарувати та приймати у подарунок. Вважається, що дзеркало може «відбивати» красу і молодість, а також бути частиною обряду проти вас.

Особливо слід бути обережними з використанням старих дзеркал, тому що ви не знаєте, чию енергетику вони можуть нести.

 

Перли

Найкраще придбати таку прикрасу самостійно, інакше можна зіткнутися з нещастям. Вважається, що подаровані перли можуть залучити втрати та хвороби. У багатьох культурах вони асоціюються з невтішними сльозами вдів та сиріт. Тому краще не приймати такий подарунок.

Носова хустина

Цей предмет символізує горе і смуток, що робить його несучим дуже негативну енергетику.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень