Що не можна розміщувати біля вхідних дверей: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Двері у наших пращурів вважалися містичним предметом, своєрідним порталом між просторами, паралельними світами, переходом зі світу живих у потойбічне небуття.

Згідно із прикметами, не можна навпроти вхідних дверей розташовувати дзеркало. Вірили, що дзеркало відштовхує потоки будь-якої енергії, як позитивної, так і негативної. Тому із дому разом з негативною енергією йде позитивна.

Не можна зберігати біля вхідних дверей гроші. Річ у тім, що ззовні у дім може проходити негативна енергетика, а гроші її не люблять.

Не можна біля вхідних дверей саджати ляльку, або жіночу статуетку – чоловік піде з сім’ї, вважали наші прабабусі.

Тумбочка біля вхідних дверей – не найкраще місце для зберігання ліків. Пращури вірили, що це притягує хвороби у дім.

Не можна вішати рушник на вхідні  двері. З давніх-давен — це погана прикмета, адже за старих часів білий рушник вивішували, коли у домі був покійник.

Якщо в будинку є двоє вхідних дверей, їх одночасно не можна тримати відкритими. Удача може зайти в одні двері і вилетіти в інші. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень